HAPPY 100TH ANNIVERSARY!

Çocuklarımıza sorduk, Atatürk kim sizin için diye. Biz Atatürküz dediler. Çocukları var mıydı dedik. Hala var, biz dediler. Atatürk olmasaydı bugün ne farklı olurdu diye sorduk? Kızlar, bugün kendilerinin okulda annelerinin de işte olamayacaklarını söylediler.. Bir soru sorduk, yüz cevap verdiler. Bir pasta, bir ağaç, bir çok pano yaptık ve 100 mum yakıp, 100 kare yapıp, 100 tane de kalp üstüne hepsini sığdırmaya çalıştık, yetmedi. Anlatmaya yetmez dediler. Kelimeler yetmez ki. Haklıydılar.
Kutlu olsun sonsuza kadar.

We asked our children, who Atatürk was. They said they were Atatürk. We asked if he had any children. They said he had many, themselves. We asked what would have happened if there wasn"t Atatürk? Girls said they wouldn't be at school today, or their mothers wouldn't have jobs.
We asked one question, they gave a hundred answers.
We made a cake and lit up 100 candles and wrote how grateful we are.Happy 100th anniversary!

Videoyu izlemek için tıklayınız.