Özel Çağdaş Öncü Okulları olarak eğitimdeki başarımızın yanında öğrencilerinin sportif alanda da başarılı olması amacıyla altyapımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz.2015 yılında kurulmuş olmasına rağmen bünyesine alanında uzman 7 Beden Eğitimi Öğretmeni bulunduran; Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme ve Jimnastik ana branşlarında altyapısını oluşturan kurumumuz; Yarı Olimpik ozon sistemi ile temizlenen kapalı Havuz, 1 tane 800 metrekarelik 200 seyirci kapasiteli spor salonu, 1 tane çok amaçlı spor salonu, suni çim zeminli halı saha, 6 soyunma odası, Jimnastik salonu ve fitness salonu gibi alanları da öğrencilerinin kullanımına sunulmuştur.

Daha çok öğrenciye, daha çok spor yaptırmayı hedefleyen Özel Çağdaş Öncü Okulu Beden Eğitimi Bölümü bu doğrultuda ‘önce başarı’ yerine ‘önce altyapı’ felsefesi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Özel Çağdaş Öncü Okulları 1.2. Sınıf öğrencileri okulumuzda tüm branşların altyapısı olarak gösterilen Jimnastik ve Yüzme branşları ile spora başlayacaklardır. Daha sonra 3-4 Sınıfta isteğinin ve yeteneğinin doğrultusunda beden eğitimi öğretmenleri tarafından ilgili branşa yönlendirileceklerdir. İlkokul tüm sınıflarına Beden Eğitimi derslerini 1 hafta yüzme 1 hafta beden eğitimi(jimnastik) şeklinde işlemekteyiz.

Ayrıca yıl içinde öğrencilerimize ve velilerimize yönelik sportif etkinlikler yapmaktayız.

Cumartesi günleri sadece okulumuz öğrencilerine, spor komplekslerimizde ücretsiz spor okulu düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz ilgi duyduğu spor alanına katılarak kendini geliştirecek ve eğlenceli vakit geçireceklerdir.