ÖNCÜ SPOR

Lise öğrencilerimiz yoğun akademik programlarının yanında sporla nefes almanın, sporu bir yaşam biçimi haline getirmenin, sporun ruhen ve fiziken iyileştirici gücüne tanık olmanın şanslarına sahipler. Öğrencilerimiz beden eğitimi derslerinde futbol, basketbol, voleybol, yüzme, fitness, jimnastik alanlarından istediği ile ilgili faaliyette bulunabiliyor. Uzman beden eğitimi öğretmenleri ve branş antrenörleri ile ilgilendiği dalın bilişsel, fiziksel özellikleriyle yoğruluyor. Kimi branşının tadına bakarken, kimi terini atıyor, kimi de profesyonelleşme yolunda bir sıçrama tahtası yapıyor beden eğitimi derslerini.

• Okulumuzda iki adet kapalı spor salonu , 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1adet halı saha , 1 adet jimnastik salonu, 1 adet de fitness salonu mevcut .
  • Ayrıca basketbol, futbol, yüzme branşlarından okul takımları kurarak hafta içi takım antrenmanları yapmaktayız.
  • Spor kulüplerimizle ayrıca haftada 2’şer saat daha öğrencilerimiz ilgilendiği sporun eğitimini almakta, pratiğini yapmaktadır.

• Yıl içinde lise öğrencilerimize yönelik şölen havasında geçen sportif etkinlikler ve sınıflar arası turnuvalar yapmaktayız.