Özel Çağdaş Öncü Okulları eğitimdeki başarısının yanında öğrencilerinin sportif alanda da başarılı olması amacıyla altyapısına yatırım yapmaya devam ediyor.

Bünyesine alanında uzman 7 Beden Eğitimi Öğretmeni bulunduran; Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme ve Jimnastik ana branşlarında altyapısını oluşturan kurumumuz Havuz, Spor Salonu, ve Halı Sahadan oluşan spor alanlarına; yeni yaptığı ek bina ile 800 metrekarelik 200 seyirci kapasiteli spor salonu, 4 soyunma odası, Jimnastik salonu ve fitness salonu gibi alanları da öğrencilerinin kullanımına açmıştır.

Daha çok öğrenciye, daha çok spor yaptırmayı hedefleyen Özel Çağdaş Öncü Okulu Beden Eğitimi Bölümü bu doğrultuda ‘önce başarı’ yerine ‘önce altyapı’ felsefesi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Özel Çağdaş Öncü Okulları Beden eğitimi ve spor bölümü öğretmenleri olarak haftanın 5 günü okul saatleri dışında öğrencilerimize kendi branşlarında eğitim vermektedirler.

Özel Çağdaş Öncü Okulları 1.2.3. Sınıf öğrencileri okulumuzda tüm branşların altyapısı olarak gösterilen Jimnastik ve Yüzme braşları ile spora başlayacaklardır. Daha sonra isteğinin ve yeteneğinin doğrultusunda beden eğitimi öğretmenleri tarafından ilgili branşa yönlendirilmektedir.

Okulumuz yeni spor kompleksimizin de devreye girmesi ile geçen yıl düzenli spor yapan 270 olan öğrenci sayısını her geçen yıl daha da arttırmayı hedeflemektedir.

• Öncü'de FutbolÖncü'de Futbol
  • Öncü'de BasketbolÖncü'de Basketbol