PROF. DR. SONDAN DORUKANOĞLU FEYİZ İLE HAYATA ANLAM KATMAK - VAZGEÇMEMEK

Çağdaş Öncü Okulları Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi olarak öğrencilerimizin içsel motivasyonlarını bulmalarını ve koşullar zor olsa da mücadelenin kıymetli olduğunu unutmamalarını istiyoruz. Bu mesajı enerjisi, neşesi ve hayat tecrübesi ile verebilecek en doğru isimlerden biri olan Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz’i okulumuzda ağırladık.

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Hayata Anlam Katmak-Vazgeçmemek konulu seminerinde Prof Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz gençlere başarmak için çalışmanın en güvenli ve kesin yol olduğundan, üniversite ve meslek hedeflerini belirlerken de gerçekçi ve becerilerini destekler kararlar vermelerinin öneminden bahsetti. Yetişkinliğin yaşla değil kararların sorumluluğunu almakla geldiğini de belirtti.

Gençlere eğer doğru kullanırlarsa hayatta her şey için zaman olduğunu ve eğer çabalarlarsa başarıya ulaşacaklarını hatırlatan Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz’e değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.