ÖNCÜ MUN JUNIOR

Model United Nations (MUN) junior is an educational extracurricular event that enables our middles school students to gain valuable skills such as diplomacy, public speaking, technical writing, detailed and realistic logistical planning and international affairs. Our students have been actively performing in MUN Jr for the last 5 years. On April 02nd -04th, 2022, our 6th grade students joined Anatolia MUN'22 which was held in Ankara and won many awards.Here are the results: Ahmet KARAMEHMETOĞLU - Best Delegate Award, Deniz YILMAZ- Outstanding Award , Bade Nil BURGAZLIOĞLU- Honorable mention award , Melis DEMİREZEN-HONORABLE Mention Award. We would like to congratulate our students for presenting themselves and our school in the most successful way winning many of the awards.

JMUN ortaokul öğrencilerine topluluk önünde konuşma, teknik yazma, gerçekçi ve lojistik planlama ve uluslararası ilişkiler gibi çok değerli beceriler kazandıran müfredat dışı bir eğitim etkinliğidir. Öğrencilerimiz JMUN etkinliğine son 5 senedir aktif olarak katılmaktadır. 2-4 Nisan tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşen Anatolia MUN'22 konferansına okulumuz 6. sınıf MUN klübü öğrencileri katılmış ve birçok ödülle dönmüşlerdir.

Ödüllerimiz:
Ahmet KARAMEHMETOĞLU- En İyi Delege Ödülü
Deniz YILMAZ-Seçkin Delege Ödülü
Bade Nil BURGAZLIOĞLU-Saygın Delege Ödülü
Melis DEMİREZEN- Saygın Delege Ödülü
Öğrencilerimizi, kendilerini ve okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ettikleri için kutluyoruz.