ÖĞRENCİLERİMİZ NAMUN'20 BİZLERİ GURURLANDIRDI

Pandemi dolayısıyla yüzyüze konferansların iptal edildiği bu akademik yılımızda, Çağdaş Öncü Lisesi İngilizce Bölümümüz, MUN çalışmalarına devam etmek isteyen öğrenciler ile bir ilke imza attı. Öğrencilerimiz yeni MUN konferans yapısına hazırlık sürecini her hafta gerçekleşen akademik İngilizce etüt oturumlarında başlatıp, 12 Aralık’ta MUN TURKEY rehberliğinde aldığı çevrimiçi eğitimler ile pekiştirdi. 18-19-20 Aralık 2020 günlerinde Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi gerçekleşen uluslararası NAMUN’20 konferansına katılan lise öğrencilerimiz, burada da bizleri gururlandırdı.

Uluslararası NAMUN’20 online MUN konferansında Öncü öğrencileri yeni normale adapte olma başarılarını konferans süresince sergilediler ve Çağdaş Öncü Lisesi’ni başarıyla temsil ettiler. Öğrencilerimizi ve emeği geçen lise İngilizce öğretmenlerimizi kutluyoruz.

İşte NAMUN20 başarılarımız:

-RUSREV17/Russian Revolution’17 Outstanding Award