Çağdaş Öncü Okulları Logosu
  • alt
  • alt
  • Veli Bilgilendirme Sistemi

    Veli BilgilendirmeSistemi

  • Çağdaş Öncü Okulları Telefon

    Telefon0224 232 34 00

GREAT SUCCESS IN WORLD SCHOLAR'S CUP

Our students who participated in one of the world’s leading international tournaments World Scholar’s Cup’s regional round held in Eskişehir returned with a total of 59 medals, gold and silver, and 1 trophy.
They not only came first in Collaborative Writing competition as a team but also showed their personal skills of general knowledge and English speaking skills.
In addition to all these achievements, all of our students were entitled to participate in the international Global Round of World Scholar’s Cup. We are proud of their achievement.

WORLD SCHOLAR'S CUP’DA ÜSTÜN BAŞARI

Dünya'nın sayılı uluslararası turnuvalarından biri olan "The World Scholar's Cup" ın Eskişehir'de düzenlenen bölgesel etabına katılan öğrencilerimiz yarışmadan altın ve gümüş olmak üzere toplam 59 madalya ve 1 kupa ile döndüler.
Genel kültürlerini ve İngilizce konuşma becerilerini sergiledikleri World Scholar's Cup elemelerinde bireysel olarak kazandıkları yarışmalar dışında "Team Writing" (Takımca kompozisyon yazma) yarışmasında birincilik kupasını kazandılar.
Bu başarının yanı sıra öğrencilerimizin hepsi uluslararası düzenlenecek olan Global Round'a katılmaya hak kazandılar. Bu başarıları ile bizleri gururlandırdılar.


  • Paylaş