BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ BAUMUN’23 KONFERANSINDAYIZ

Özel Çağdaş Öncü Lisesi İngilizce MUN Kulübü öğrencilerimiz, lise-üniversite düzeyinde gerçekleşen BAUMUN’23 konferansında kendilerini hem akademik anlamda geliştirme şansı yakaladılar hem de katıldıkları bu konferansta aldıkları ödüllerle başarılarına yenilerini eklediler.

İstanbul’da, 5-7 Mayıs 2023 tarihlerinde, 10 delege ile katıldığımız Bahçeşehir Üniversitesi Model United Nations “BAUMUN‘23 konferansında elde ettiğimiz başarılar dolayısıyla çok gururluyuz.

11. sınıf öğrencilerimizden Kaan Emre YETİŞİR, CAS komitesinde gösterdiği performansla “Seçkin Delege Ödülü”ne (Outstanding Award); 10. sınıf öğrencilerimizden Nihat GÜLDOĞAN ise UNODC komitesinde gösterdiği  performansla “Şeref Ödülü”ne (Honorable Mention Award) layık görüldüler.

Konferans boyunca delege olarak sergiledikleri üstün performans sebebiyle tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, Lise İngilizce MUN kulübü öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.