JUNGLE GREEN SCREEN VIDEO

In our Primary School, we have been assigning English homework by “green screen”. In this project, our native teachers make short films.
Our students who watch these short films do their homework by having fun. They see their teachers acting in different roles.

Okulumuzun ilkokul bölümünde 3 yıldır İngilizce ödevleri yeşil perde ile y Daha fazlası

ÖĞRENCİLER GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİNDEN KENDİ VOLKANLARINI YAPTILAR

Our 3rd grades made their own volcanoes by using recycled materials. They talked about the lava that erupted. 3. sınıf öğrencilerimiz geri dönüşüm malzemeleri kullanarak kendi volkanlarını yaptılar. Daha sonra volkandan püsküren lav hakkında bilgi verdiler.

ÖNCÜ DEBATES

Ortaokul öğrencilerimiz Öncü Debates etkinlikleri ile yabancı dilde birbirlerine karşı kendi görüşlerini savunuyorlar.

ÖNCÜ TALKS

Ögrencilerimiz Öncü Talks sunumlarında seçtikleri çeşitli konularla hem seyircileri bilgilendiriyolar hem de yabancı dillerini akıcı bir şekilde kullanmayı öğreniyorlar.

ÖNCÜ'LÜLER AMERİKA'DA

Dünyanın en büyük yaratıcılık festivali olan Destination Imagination Dünya Finalleri bu yılda 23-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Amerika Tennessee eyaletinde yapılmıştır. Türkiye Kuşadası elemelerinde 1. gelerek dünya finallerine gitmeye hak kazanan takımımız "Shadow-X" Özel Bursa Çağdaş Öncü Okulları olarak ülkemizi Güzel Daha fazlası

ÖNCÜ'DE  YABANCI DİL

ÖNCÜ'DE YABANCI DİL

Dil öğreniminde etkin ve başarılı olmak, tüm eğitim dallarında temel olarak kabul edilmektedir.
Dil öğrenimi, kişinin uluslararası düşünme ve kişisel gelişimini geliştirirken, kültürel kimlik ve etkili iletişim becerilerini de güçlendirmektedir.

Çağdaş Öncü Okulları olarak görevimiz yabancı dil eğitiminde y&uu Daha fazlası