ÖNCÜ DEBATES

Ortaokul öğrencilerimiz Öncü Debates etkinlikleri ile yabancı dilde birbirlerine karşı kendi görüşlerini savunuyorlar.

Daha fazlası
ÖNCÜ TALKS

Ögrencilerimiz Öncü Talks sunumlarında seçtikleri çeşitli konularla hem seyircileri bilgilendiriyolar hem de yabancı dillerini akıcı bir şekilde kullanmayı öğreniyorlar.

Daha fazlası
ÖNCÜ'LÜLER AMERİKA'DA

Dünyanın en büyük yaratıcılık festivali olan Destination Imagination Dünya Finalleri bu yılda 23-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Amerika Tennessee eyaletinde yapılmıştır. Türkiye Kuşadası elemelerinde 1. gelerek dünya finallerine gitmeye hak kazanan takımımız "Shadow-X" Özel Bursa Çağdaş Öncü Okulları olarak ülkemizi Güzel Daha fazlası

ÖNCÜ'DE  YABANCI DİL

ÖNCÜ'DE YABANCI DİL

Dil öğreniminde etkin ve başarılı olmak, tüm eğitim dallarında temel olarak kabul edilmektedir.
Dil öğrenimi, kişinin uluslararası düşünme ve kişisel gelişimini geliştirirken, kültürel kimlik ve etkili iletişim becerilerini de güçlendirmektedir.

Çağdaş Öncü Okulları olarak görevimiz yabancı dil eğitiminde y&uu Daha fazlası